21/04-2020 kl. 18:00
konfirmandstuen
Fællesspisning
Månedens suppe med brød og drikkevarer 50 kr. Vi hygger og synger sammen. Tilmelding til Agnes Jensen 24 63 43 72 senest torsdagen før.

29/04-2020 kl. 19:30
Ålbæk Kirke
Forårskoncert i Ålbæk kirke
Onsdag den 29. april venter der en stor musikalsk oplevelse i Ålbæk kirke. Det er Klarup Pigekor, som kommer og synger forårskoncert. Klarup Pigekor fremhæves ofte som et af Danmarks aller bedste pigekor. Koret er hyppigt anvendt ved koncerter i hele landet samt på koncertturneer i udlandet. I sommeren 2018 deltog koret i Summa Cum Laude Festival i Wien, hvor de vandt 1. plads i kategorien "Treble Choir". Tidligere har koret været på rejser til Australien, Singapore, Argentina, Israel, Brasilien, Sydafrika, USA, Island,  Tyskland og den franske ø Martinique i Caribien. Klarup Pigekor voksede ud af Klarup Skoles Kor, der blev grundlagt i 1970. Siden 1978 har Klarup Skoles Kor været blandt de bedste børnekor i den landsdækkende korkonkurrence ”San­gerdyst - fra kyst til kyst”. Som en naturlig følge af skolekorets succes ønskede de ældste piger at fortsætte med at synge i kor, også efter at de havde forladt folkeskolen. Det førte til skabelsen af Klarup Pigekor med piger i alderen 14-25 år. Nu bliver det altså muligt at høre dette fremragende kor i Ålbæk kirke. Billetprisen er 100 kr.

12/05-2020 kl. 19:00
konfirmandstuen
Orienteringsmøde om valg til menighedsråd
Kom og hør om det spændenede og inspirerende arbejde i menighedsrådet og om udfordringer og opgaver der skal løses. Måske kunne du få lyst til at opstille den 15. september til kom­mende valg. Menighedsrådet er vært ved kaffe/the.